Reklameartikler

Hos HN Promotion får du hjælp til firmagaver og reklameartikler, som styrker dit brand. Vi hjælper dig med tryk på tøj som t-shirts, skjorter med tryk, sweatshirts med tryk, kasketter og firma løbetøj.

Gaveartikler

Sagaform samarbejder med Sveriges fremmeste designere, der alle er godt klar over de aktuelle tendenser og yderst professionel for at tilfredsstille vores kunder med førsteklasses skandinavisk design.

Sagaform »

Kuglepenne

BIC®s produkter giver enkle svar på hverdagens behov. Da BIC udviklede sit første produkt, BIC® Cristal®-kuglepennen, valgte man at fokusere på det essentielle: at udvikle noget enkelt.

BIC »

Strøartikler.

HN Promotion hjælper dig med at tilpasse dine reklamegenstande så det signaler dit brand, og dine produkter, service eller en budskab. Vi har et stort udvalg, kontakt HN Promotion for råd og vejleding.

Strøgaver »

Gudernes føde

Chokolade er som udgangspunkt naturens mest sofistikerede produkt med komplekse smagsnuancer og dufte

Summerbird »

Summerbird

I 2014 blev Summerbird. 100% økologer, i 2015 har vi taget fat om de betydningsfulde detaljer i produktionen af chokolade.

Summerbird »

Gavekort

Skal du bruge en firmagave? Glæd din ansatte og giv et gavekort. HN Promotion har altid et gavekort der passer til netop dine behov.

Gavekort »

ORREFORS

Rundt om i verden Orrefors er forbundet med unikke glas objekter. Både kunst glas og nytte glas gøre hverdagen lidt smukkere.

ORREFORS »

D&J

D&J har et spændende sortiment af både nyheder og kendte mærkevarer. Valget er dit!

D&J »

Kosta Boda

Kosta Boda er én af verdens førende virksomheder indenfor glas. Hn Promotion kan vise er stort, og flot udvalg.

Kostaboda »

Kosta Boda/Bruk

Mange kendte formgivere er idag tilknyttet Kosta Boda

Kostaboda/ Bruk »

Vores samarbejdspartnere
Beklædning med firmalogo er blevet en betragtelig andel af mange virksomheders budget til markedsføring.
Dels via sportstøj til de ansatte, som i firmaklubber dyrker masser af sportsgrene, og på den gode måde optræder som levende reklamesøjler og hermed signalere sund livsstil, men også ved at de ansatte møder virksomhedens nuværende og kommende kunder i eksempelvis skjorter eller jakker med et velplaceret og gennemtænkt logo. Det kan HN promotion hjælpe din virksomhed med.