HN Promotion

Vores historie.

Siden maj 2000 har HN promotion leveret profiltøj, arbejdstøj og reklamegaver til en række virksomheder, og mange af kunderne fra den gang holder stadig ved. Mange flere er kommet til og i dag leverer vi rigtig meget sportstøj – herunder især løbetøj. Men vi har alle sportsgrene repræsenteret i vores sortiment, og har et godt samarbejde med de helt store producenter af sportstøj.
Vi er også leveringsdygtige i logotryk og – broderi og i rådgivning og vejledning i valget af logotryk
Referenceliste:
  • Københavns Lufthavne
  • SAS
  • Karvil biler
  • Au2move
  • Carlsberg Bryggeri

Vores mål.

Det er vores mål at blive en markant samarbejdspartner i markedet for sportstøj, som leverer god og dygtig rådgivning til de mange virksomheder, der bruger ressourcer på at støtte glæden og lysten til at deltage i udøvelsen af sport og idræt.
Det er også et mål at blive en af de bedste leverandører/rådgivere i anvendelsen af det rigtige, det behagelige og det sikkerhedsmæssigt forsvarlige arbejdstøj til de mange arbejdspladser rundt i landet.
Vi synes også, at det er sjovt at hjælpe med til at finde de gode og nyttige, såkaldte strøartikler, små gode reklamegaver til vores kunder.

Vores produkter.

Vi har opbygget et godt og seriøst samarbejde med nogle dygtige producenter og importører af både arbejdstøj og sportstøj, samt reklamegaver. Vi har også samarbejde med nogle af de bedste producenter af chokolade og bolsjer og gode vingaver.
New Wave, Sporticon

Medarbejdere

Vores samarbejdspartnere
Beklædning med firmalogo er blevet en betragtelig andel af mange virksomheders budget til markedsføring.
Dels via sportstøj til de ansatte, som i firmaklubber dyrker masser af sportsgrene, og på den gode måde optræder som levende reklamesøjler og hermed signalere sund livsstil, men også ved at de ansatte møder virksomhedens nuværende og kommende kunder i eksempelvis skjorter eller jakker med et velplaceret og gennemtænkt logo. Det kan HN promotion hjælpe din virksomhed med.